Begeleiding & verzorging

Begeleiding & verzorging

Met veel zorg worden alle routes voorafgaande aan de verschillende evenementen, elk jaar opnieuw bekeken en, indien noodzakelijk,  voorgereden. Ook gaat de organisatie langs bij de verschillende hotels, om deze te bekijken en te reserveren.

Verder zorgen zij voor een goede begeleiding en verzorging onderweg.
Wij verzorgen in tegenstelling met andere jaren zelf de lunch onderweg. Dit houd in dat u onderweg op de verzorgingsplaats de lunch kunt nuttigen.  Er 2 bestelbussen mee tijdens de dagelijkse etappes om de deelnemers o.a. te voorzien van eten, drinken en “Duursport” sportvoeding. Maar ook staan zij direct klaar indien een deelnemer onderweg pech krijgt.  Ze zorgen ervoor dat de bagage zoals koffers en tassen vervoerd worden van hotel naar hotel.

Le Petit Tour de France wordt georganiseerd door WVCM onder auspiciën van de NTFU.

Sportmassage:

In de voorgaande jaren is er een sportmasseur mee geweest tijdens dit evenement.   Ook tijdens de Le Petit Tour de France  2109 is een sportmassageur aanwezig, die tevens is toegevoegd aan de organisatie.   Dagelijks, indien gewenst, kunt uw spieren te laten masseren na de  inspanningen van die dag. Dit ter voorkoming van blessures, een sneller herstel en het soepel houden van je spieren.

Een sportmassage duurt ongeveer 20 minuten. Sportmassages zijn niet inbegrepen bij de prijs en zijn voor eigen rekening!

Opgave kan vooraf via e-mail bij de organisatie, maar kan ook ter plekke worden besproken