Door toedoen van een fietsmaat uit Zwaag heb ik deel genomen aan de “Le Petit de Tour de France” van WVCM. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Deze fietstocht die in 5 dagen van Valkenburg naar Morzine(F) gaat was echt geweldig.

Top georganiseerd door Herman, Roelof, Arjan (fotograaf) en natuurlijk niet te vergeten Richard “onze” dagelijkse masseur.

Allemaal leuke enthousiaste mensen die dagelijkse de leiding hadden. Zij zorgden ervoor dat bij iedere stop de sportdrank, repen en lunch voor ons gereed stonden. Bij aankomst in de hotels was door Roelof het gehele administratieve deel al geregeld zodat je meteen naar de kamer kon om te douchen.

Herman hield iedere dag nauwlettend in de gaten of iedereen  binnen was zodat we allemaal tegelijk aan het fantastische diner konden aanschuiven.

Iedere ochtend werd de briefing gedaan en de routebeschrijving van die dag uitgedeeld. De organisatie had alle routes zelf voorgereden zodat de Garmin ons feilloos elke dag weer op de eindbestemming bracht.

Iedere dag was anders maar 1 dag vergeet ik nooit meer. De laatste( mooiste en zwaarste) dag naar Morzine waarbij wij ineens oog in oog stonden met het meer van Geneve. Wat een prachtig uitzicht over het meer met op de achtergrond de besneeuwde Alpen. Ik krijg weer kippenvel terwijl ik het op schrijf. Dat is toch even wat anders dan de “Ronde van Noord Holland”…;-))

Herman,Roelof,Richard en Arno bedankt voor de fantastische week en dit smaakt naar meer.

Timo Straat

timo1  timo2

Geef een reactie