Begeleiding & verzorging

Met veel zorg worden alle routes voorafgaande aan de verschillende evenementen, elk jaar opnieuw bekeken en voorgereden. Ook gaat de organisatie persoonlijk langs bij de verschillende hotels, om deze te bekijken en te reserveren.

Verder zorgen zij voor een goede begeleiding en verzorging onderweg.
Wij verzorgen in tegenstelling met andere jaren zelf de lunch onderweg. Dit houd in dat u onderweg de lunch kunt nuttigen, bij de BUS, er zal daar brood beleg en verse koffie beschikbaar zijn en tevens zal er bekeken worden of we soep kunnen maken. Ook rijden er 2 bestelbussen mee met de dagelijkse etappes om de deelnemers o.a. te voorzien van eten, drinken en “Duursport” sportvoeding. Maar ook staan zij direct klaar indien een deelnemer onderweg pech krijgt.  Ze zorgen ervoor dat de bagage zoals koffers en tassen vervoerd worden van hotel naar hotel.

Le Petit Tour de France wordt georganiseerd door WVCM onder auspiciën van de NTFU.

Sportmassage:

In de voorgaande jaren is er een sportmasseur mee geweest tijdens dit evenement. Dit was een overweldigend succes! Daarom is er ook tijdens de Le Petit Tour de France een sportmassageur aanwezig om dagelijks, indien gewenst, uw spieren te laten masseren na de  inspanningen van die dag. Dit ter voorkoming van blessures, een sneller herstel en het soepel houden van je spieren.

Een sportmassage duurt ongeveer 25 minuten. Sportmassages zijn niet inbegrepen bij de prijs en zijn voor eigen rekening!

WVCM

Website: wvcm.nl
Email: info@wvcm.nl
Telefoon: 06-53643972
WVCM is aangesloten bij: WVCM is aangesloten bij de NTFU
Eifel fiets 5 daagse Drie landen tour 4merentocht 4merentocht
Inschrijven nieuwsbrief:

WVCM op Social Media